Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Palm

Faluns Idrottsgymnasier


Skola och innebandy!

Via nedan länk kan Du läsa mer om vad våra skolor i Falun har att erbjuda. Inom just innebandyn samarbetar IBF Falun Ungdom med Lugnetgymnasiet (kommunal) samt Hagströmska (friskola):
Gymnasier i Falun


IBF Falun Ungdom
är en av flera föreningar Du kan välja att komma till när Du väl kommit in på - eller bestämt dig för - ett idrottsgymnasium med innebandyinriktning. Din skola har mer information om vilka övriga innebadyföreningar man samarbetar med.

00_BollKlubba

När Du valt skola behöver IBF Falun Ungdom snabbt få reda på om det är oss Du väljer som klubblag! Det görs enklast genom att Du berättar det för Din kontaktperson på skolan - dom vet hur dom ska kontakta oss så att vi får in alla Dina kontaktuppgifter, personuppgifter, vart Du kommer ifrån (ort, moderförening) och annat viktigt vi kan behöva veta.

00_balls

När allt sådant är klart kommer Du och Dina föräldrar att bli inladga i våra sändlistor för utskick och information. Du själv blir inlagd i den Facebookgrupp som det lag Du kommer att tillhöra har - där får Du reda på när det är träningar, samlingar, matcher och allt annat lagrelaterat. Annars är det på den här hemsidan som Du använder för at finna all övrig information om vad vi hittar på i föreningen.

00_imp

Viktiga handlingar som Du behöver plocka fram är exempelvis olika typer av övergångsdokument. För att få träna med IBF Falun Ungdom så ska Du också tillhöra den här föreningen, så glöm inte bort att ordna det här med övergångar i god tid innan skolstart - eller senast i samband med skolstart. Övegångar måste göras innan vissa datum för att exempelvis försäkingar skall gälla.
Länkarna här nedan går till dom oftast förekommande dokumenten som krävs.
Du som skall gå NIU ska känna till att det finns särskilda regler och dokument för Dig - prata med Din kontakt på skolan så får Du veta mer!
Övergång TILL IBF Falun Ungdom
Byte av förening TILL IBF Falun Ungdom

Betalningar som görs till föreningen görs via bankgiro 5485-9384.

I alla övriga frågor kan Du alltid kontakta vårt Kansli, kontaktuppgifterna finns i botten på hemsidan!

Välkommen till IBF Falun Ungdom!

Uppdaterad: 10 JAN 2017 10:04
Skribent: Mark Gebel

 

Våra sponsorer:
Actic

Anticimex AB
Dalarnas Försäkringsbolag
DT
Edita Bobergs
Haglöf & Nordkvist
Hagströmska Gymnasiet
Handelsbanken
ICA Supermarket Slätta
Leax AB
Statoil Herrhagen
Toyota Center

 

 


Bild av golv

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

 

 

Postadress:
IBF Falun Ungdom - Innebandy
Lugnetvägen 3 B
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 023-70 22 149 Alt 070-2680777
E-post: This is a mailto link

Se all info